blog

Olomouc je naším druhým domovem

FND reality 17.10.2022

Olomouc je naším druhým domovem

Olomouc je krásným městem s významnou historií. Najdeme zde Sloup nejsvětější trojice, Arcibiskupský palác, katedrálu sv. Václava, orloj, Pevnost poznání a nově i pobočku FND reality.

Kde nás a naše služby najdete?

Abychom Vám byli blíž, rozhodli jsme se vydat do dalšího moravského města. Kromě našeho domovského Brna se nyní můžeme setkat i v Olomouci, kde jsme připraveni Vám poskytnout plný servis naší realitní kanceláře. Pokud víte, kde je magistrát města Olomouce, určitě najdete i naši pobočku sídlící hned vedle na Wellnerově ulici č.p. 1.

Vyhledání nemovitosti

FND reality není obyčejná realitka. Máme pro Vás řadu programů, díky kterým dokážeme s realitami kouzla. Jedním z nich je Vyhledání nemovitosti. Díky našim dlouholetým zkušenostem a kontaktům jsme schopni vyhledat nemovitost podle vašich představ. Můžete sice hledat sami, ale s námi skutečně najdete.

Zhodnocení nemovitosti

Pokud se rozhodnete svůj příbytek prodat, jistě byste za něj rádi dostali co nejvíce peněz. Zkontaktujte nás a my Vám pomůžeme dát domeček do „pucu“. Díky drobným i větším rekonstrukcím dokážeme zvednout hodnotu nemovitosti tak, že výsledná hodnota pokryje náklady na opravy a ještě Vám přistane příjemný peníz do kapsy.

Odhad nemovitosti

Reality sebou dnes nesou vysokou cenu. Ale není to cena vytažená z klobouku. Nemovitost je vždy třeba odhadnout a správně nacenit. Jak se to dělá a co všechno určuje cenu domu nebo bytu jsme psali v jednom z předchozích článků. Jsme profesionálové, kteří ví jak na to. Takže i když se vám bude zdát, že jsou ceny vysoké, není to jen tak. Nic nepodceníme a vše férově naceníme.

Rozestavěný dům

V životě lidském jsou momenty, kdy se z vysněného snu může stát noční můra. Začnete stavět dům, ale vlivem okolností dojdou peníze na jeho financování. Jak tuto situaci vyřešit? I s tím Vám rádi pomůžeme. Máme možnosti jako je výkup a prodej rozestavěného domu, prodej souběhem, nebo bydlení s investorem. Vždy hledáme řešení, které je nejvhodnější pro vaši situaci.

FND řešení

A protože máme velkou podporu od našich dalších divizí Firmy na důvěru, jsme schopni Vám nabídnout i stavbu nového domu prostřednictvím FND stavby, nebo chytrou hypotéku díky FND finance.

Jsme víc než jen realitka. Zavolejte našim makléřům a domluvte si schůzku v našich nových olomouckých prostorách na Wellnerově ulici. Těšíme se na Vás.

Autor: FND Reality s.r.o.

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Při prodeji zajistíme kompletní servis: administrativu, reklamu a právní servis.


Vy hledejte nové bydlení

PROFESIONALITA

PROFESIONALITA

Profesionální makléř odvede maximum od focení nemovitosti přes prohlídky po prodej.


Vy čekáte na peníze

REKLAMA

REKLAMA

Vaši nemovitost během prodeje propagujeme nejen v realitních katalozích.


Buďte vidět

DŮVĚRA

DŮVĚRA

Můžete se na nás spolehnout. Doladíme s vámi všechny drobnosti při koupi nebo prodeji.


Nestresujte se

FINANCOVÁNÍ

FINANCOVÁNÍ

Ve spolupráci s FND Finance, vám pomůžeme s financováním koupě nemovitosti.


Vše na jednom místě