blog

Naše realitní kancelář má plnou marketingovou podporu

FND reality 04.01.2024

Naše realitní kancelář má plnou marketingovou podporu

Prodej nemovitostí se neobejde bez propagace. Stejně jako v každém obchodě i v realitách platí, že je třeba veřejnosti sdělit, že máme co nabídnout. FND Reality si zakládá na poskytování komplexních služeb. Co všechno nabízíme?

Fotografie jsou základ

Před samotným focením je třeba prostor připravit. Ve spolupráci s naším realitním makléřem se vše povede tak, aby byl výsledek co nejlepší. Následně dorazí náš fotograf, aby vaši nemovitost profesionálně zdokumentoval. Kvalitní fotky totiž zvednou atraktivitu a případný kupující dostane přesnější představu o nabízeném domě, bytě či jiné nemovitosti. Po domluvě s naším makléřem je možné zajistit také videoprohlídku, která opět zvyšuje kredibilitu inzerátu.

Jak to probíhá?

V den fotografování se na domluvený čas k vám dostaví makléř s fotografem. Fotograf si nejprve projde celou nemovitost a naplánuje si pořadí místností. To je dobré i pro vás. Pokud totiž budete ještě potřebovat přesunout, některé osobní věci, víte, kdy a kde se bude fotograf pohybovat můžete postupně přesouvat věci do místností, které nejsou zrovna v záběru. Takováto spolupráce urychluje celý proces a vše tak máte rychleji za sebou.

Pokud se u vaší nemovitosti bude pořizovat i videozáznam, probíhá vše většinou tak, že se nejdříve nemovitost nafotí a následně proběhne ještě jednou s kamerou.

Postprodukce

Po pořízení fotografií, popřípadě videa, následuje zpravidla několik dní na zpracování materiálů. Proběhne postprodukce. Úpravy, ořez, střih a následně všechny materiály zveřejníme v inzerátu. Vaši nemovitost zviditelníme na našich stránkách a na všech nejznámějších realitních webech. Připojíme k němu i poutavý, ale pravdivý popis. Správně napsaný inzerát zvyšuje pravděpodobnost prodeje. Copywrighting pro nás také není neznámou. Naopak. S psaním realitních inzerátů máme bohaté zkušenosti.

Co potom?

Zajistíme veškerou propagaci i následné prohlídky. Náš makléř provede zájemce nemovitostí a podá k ní výklad. Až se zájemci definitivně rozhodnou, zajistíme všechny potřebné náležitosti. Administrativu i vše ostatní. Celým procesem vás provedeme od A do Z a zajistíme úspěšný prodej vaší reality.

Autor: FND Reality

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Při prodeji zajistíme kompletní servis: administrativu, reklamu a právní servis.


Vy hledejte nové bydlení

PROFESIONALITA

PROFESIONALITA

Profesionální makléř odvede maximum od focení nemovitosti přes prohlídky po prodej.


Vy čekáte na peníze

REKLAMA

REKLAMA

Vaši nemovitost během prodeje propagujeme nejen v realitních katalozích.


Buďte vidět

DŮVĚRA

DŮVĚRA

Můžete se na nás spolehnout. Doladíme s vámi všechny drobnosti při koupi nebo prodeji.


Nestresujte se

FINANCOVÁNÍ

FINANCOVÁNÍ

Ve spolupráci s FND Finance, vám pomůžeme s financováním koupě nemovitosti.


Vše na jednom místě