blog

Nové rodinné domy v Uhřicích

FND reality 01.02.2024

Nové rodinné domy v Uhřicích

Přemýšlíte, o novostavbě, ale nechcete čekat, než proběhne celý proces výstavby? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. FND Reality nabízí k prodeji dva nové domy v malebné vesnici u Kroměříže.

Domy

V brzké době bude dokončena výstavba domů v Uhřicích, menší obci s výbornou dostupností asi na půli cesty mezi Vyškovem a Kroměříží. Patrové domy s dispozicemi 5+KK nabídnou vše co se od moderního domu dá čekat.

Z ulice bude RD přístupný vchodovými dveřmi. Za hlavním vchodem se nachází zádveří. Odtud je přístup do technické místnosti a do chodby se schodištěm. Chodbou se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyní, do pokoje a na samostatné WC. Z obývacího pokoje je řešen vstup na terasu a odtud na zahradu.

Schodiště vede do chodby 2.nadzemního podlaží, kde se nachází ložnice, dva pokoje a prostorná koupelna s WC. V prostoru chodby jsou navrženy stahovací schody do půdního prostoru. Zastropení podkroví je vytvořeno SDK podhledem. Součástí záměru jsou zpevněné plochy pro parkování vozidel, chodníky, terasa a přípojky inženýrských sítí.
Vytápění tepelným čerpadlem vzduch-voda, RD se bude vyznačovat výborným nadstandartním zateplením.

V ceně domů je také návrh interiéru od našeho studia FND Design.

A kolik, že domy stojí? 7 350 000 Kč a 7 150 00 Kč. Rozdíl v ceně činí velikost pozemku. Jeden stojí na pozemku o velikosti 572 m2, zatímco velikost druhého je 420 m2. Jaká je plánovaná podoba a jak probíhá výstavba se můžete podívat na našich stránkách.

Lokalita

Jak už jsme zmiňovali, Uhřice jsou dobře situovaná klidná obec. Na dálnici se dostanete coby dup a po ní doslova za pár minut dojedete buď do Kroměříže, nebo v opačném směru do Vyškova a Brna.

Veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, ZŠ, MŠ, lékař, sportovní a kulturní vyžití najdete buď ve zmíněných městech, nebo dokonce jen 4 minuty jízdy v obci Morkovice-Slížany. V obci najdete také právě rekonstruovaný zámek, jehož původ sahá až to 14. století.

Hledáte-li klid a pohodlné bydlení v novostavbě, na kterou nemusíte čekat dlouhé měsíce, než se postaví, je toto pro vás ideální volba. Podívejte se na naše stránky www.fndreality.cz, nebo se rovnou ozvěte Petrovi na telefon +420 602 850 800.

Autor: FND Reality

 

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Při prodeji zajistíme kompletní servis: administrativu, reklamu a právní servis.


Vy hledejte nové bydlení

PROFESIONALITA

PROFESIONALITA

Profesionální makléř odvede maximum od focení nemovitosti přes prohlídky po prodej.


Vy čekáte na peníze

REKLAMA

REKLAMA

Vaši nemovitost během prodeje propagujeme nejen v realitních katalozích.


Buďte vidět

DŮVĚRA

DŮVĚRA

Můžete se na nás spolehnout. Doladíme s vámi všechny drobnosti při koupi nebo prodeji.


Nestresujte se

FINANCOVÁNÍ

FINANCOVÁNÍ

Ve spolupráci s FND Finance, vám pomůžeme s financováním koupě nemovitosti.


Vše na jednom místě